Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Levenni vagy nem? (Gipsz)

Levenni vagy nem? (Gipsz)

Figyelt kérdés
Párom keze eltört, ma futás közben megizzadt. Szeretné levenni a gipszet mert, érzi, hogy nyirkos a gipsz alatt. Levegye, míg kiszárad vagy ne?
2011. dec. 27. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Nehogy levegye, akkor mehet újra orvoshoz, hogy rakják rendesen helyre. A gipszre azért van szükség, hogy a csontvégek ne tudjanak elmozdulni. Igy is kiszárad, nem kell - és nem is szabad - vele semmit csinálni.
2011. dec. 27. 21:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem írtad, hogy mikor tört el, de azt nem mondták neki, hogy ne nagyon futkározzon vele? (Rázkódás nem tesz jót neki.) Sokszor érdemesebb fel is kötni a sérült kezet.
2011. dec. 27. 21:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Ma egy hete tört el. Busz után futott. Végül is nem vette le, hála az ide érkező válaszoknak. Mert én is mondtam, hogy ne, de csak le akarta. Mire meggyőztem, akkor várjon mit válaszolnak rá mások. így megnyugodott és nem vette le.
2011. dec. 28. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!