Napallergiám van, mit tudnék vele csinálni?
valami vékonyabb sapka esetleg? kicsi napernyő? bár az utóbbival elég furán néznek rád lehet...talán valami kendő?
én is allergiás vagyok elég erősen sok növényre(főleg a fűfélékre) meg a macskaszőrre és a poratkára (már néztek vagy 20-25 féle allergénre, csak azokra amik szállnak a levegőben, tehát kajára nem, és össz-vissz a kutyaszőrre nem vagyok allergiás) Nekem Aeris-t írt fel az orvosom legutóbb, az bejött. Talán kérdezd meg a tiédet, hogy mit gondol róla, hátha neked is segít.
Uhh, ez még rosszabb, mint az enyém, nekem a karomon jönnek ki ezek a hólyagocskák, baromira viszket. A bőrgyógyász adott krémet tavaly, de halottnak a csók... Meg azt javasota, hogy gyógyszertárban kapható fürdőkrémmel mosakodjak. Lehet, hogy samponban is lehet kapni ilyesmit (mármint ami illatanyag mentes), hátha az csökkentené a hólyagok kialakulását.
Elhiszem, hogy ki vagy bukva ettől, még a nyárnak sem lehet így igazán örülni...
Én addig mennék a helyedben, míg egy jó bőrgyógyász nem ajánlana valami csodaszert. A patikusok egyébként sokszor jobbat mondanak, mint a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!