Miért fogja meg az ezüst gyűrű a kezemet, mint a bizsu?
Figyelt kérdés
A jel benne van a gyűrűbe, de mégis megfogja a kezem. Elvittem tisztíttatni is egy másik ékszerboltba miután megvettem, ott is azt mondták h ezüst! Mégis hordom és megfogja a kezem. Hogy tudom megállapítani hogy tényleg ezüst-e???2011. dec. 25. 16:11
1/3 anonim válasza:
ha azt mondták,hogy ezüst akkor az,föleg ha benne van a fémjel is.(ha ékszer boltban látták)
nagyon sok emberen befeketedik az ezüst.főleg nyáron amikor nagy melegek vannak és erösebben izzadnak.
rajtam egész évben szép tiszta marad,de juliusban,augusztusban befeketedik.
(ha nagyon rágodsz rajta mégis nagyitoval nézd meg bele van-e ütve,hogy 925.-akkor ezüst)
2/3 anonim válasza:
Biztosan ezüst a jelek szerint,de van egy ilyan tulajdonsága ...A kémiai folyamatot most nem írnám le... XD XD
3/3 anonim válasza:
A valódi ékszerek sem színaranyból, színezüstből készülnek, van bennük ötvöző anyag, csak minimális arányban. Az aranynál például ez adja a karátszámot. Mindkét anyag túl lágy lenne e-nélkül, alkalmatlan lenne használati tárgyak készítésére. Ehhez jön, hogy az emberek bőre sem egyforma kémhatású, így fordulhat elő a jelenség. Ez tehát nem jelenti azt, hogy hamis lenne az ékszered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!