Van lábszagod?
Figyelt kérdés
Hány éves vagy? Mit hordasz illetve melyik évszakban erősebb?2011. dec. 24. 00:32
2/12 anonim válasza:
Ebbe a kérdésbe csak a lábszagosok jöhetnek be?
3/12 Bigskorpio válasza:
Gyakori lábmosás, zokni csere/mosás, lábdezodor. Nagyobb boltokban a lábápolás résznél nézz körül.
4/12 anonim válasza:
Nekem nincs, sose volt, de ahol tudom én egyből mindig leveszem a cipőmet. Nem szeretek egész nap cipőben lenni. Ki nem bírnám :) Munkahelyemen is papucsban mászkálok.
5/12 anonim válasza:
volt, de kinőttem. Nyár eleje óta novemberig ugyanabban a cipőben jártam, de ennek ellenére sem büdösödött be.
21F
6/12 anonim válasza:
20 éves vagyok. Nincs szerencsére és nem is volt sosem. Felvehetek bármilyen cipőt, akár egy olcsó edzőcipőt is, abban sem lesz.
Apunak viszont, húúú...:-))
7/12 anonim válasza:
Gyuszkó! Mondd meg Apudnak, hogy dörzsölje le a bőrkeményedéseket fém reszelővel. A habkő nem ér semmit.
Így nem tudnak majd hol megbújni a bacik. Meg kenje be párszor a lábát gombaölőkrémmel, akkor is, ha nem gombás, és eltűnik a szag. A zoknijait meg mossa 60 fokon, és felvehet bármilyen műbőrcipőt is.
8/12 anonim válasza:
Bocs az offért!
Előttem szólónak:
Köszi a tippeket, akkor ezeket megmondom Apunak és bocs a késői reakcióért, de csak most láttam meg, hogy írtál.
9/12 anonim válasza:
Ha mezítláb vagyok, akkor nincs, de ha cipőben, zokniban, akkor igen. De fura, mert ha leveszem őket, akkor a lábam önmagában nem szagos, csak a zokni+a cipőm. Változó a tapasztalat (évszak). (34F)
10/12 Joell válasza:
Egy jo eros labszagnal nincs is jobb.jo kos sajtszag..nyami.valaki hord mondjuk egy kinai zoknit 2hetig es az orrotokra huzza alvas kozben.na az nagyon fincsi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!