Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit jelent ha valakinek...

Mit jelent ha valakinek allandoan zug belul a feje? Nagyon meg vagyok ijedve, de orvoshoz most nem tudok menni mert nincs biztositasom.

Figyelt kérdés
egesz nap hallom, ha ejjel felebredek akkor is.....reggel mikor felkelek akkor post nem, de aztan megint kezdodik elorol.....akkor is
2011. dec. 19. 21:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Wilson-kór okozza nálam a problémát, valójában fülzúgásról van szó de mivel mindkét fülemet érinti a dolog olyan mintha belülről zúgna a fejem. Általában huszonéves korban jön elő ez a betegség és nagyon ritka. Ahogy mások is leírták sokminden okozhat fülzúgást.
2011. dec. 20. 22:02
 12/19 A kérdező kommentje:
koszonom az eddigi valaszokat.....johet meg ...akik ebben szenvednek, esetleg akik kezelik....az unnepek utan talan elmegyek orvoshoz, persze ha lesz penzem
2011. dec. 21. 00:22
 13/19 anonim válasza:

Érdekelne hogy mi volt a bajod. Biztos voltár már orvosnál.

Előre is köszönöm a válaszod,én is ebben a cipőben járok.

2014. okt. 8. 15:43
 14/19 anonim válasza:
Nekem is zug a fulem. Voltam orvosnal. A fulemnek nincs baja. Be kellett volna fekudnom 5napra infuzio kurara, de nem tudatam.kaptam 4 fele gyogyszert, koztuk szteroidot. Nem segit eddig.. neha hallom neha nem. Van amikor figyelem s nem is hallom.. aztan egyszer csak meghallom. Nekem olyan a zugas, mintha eppen akkor jotten volna ki egy hangos techno bulibol. A hallasom jo. Azt is megvizsgaltak. Szoval ennyi nalam. De szerintem is mindenkepp orvoahoz kell menni, hogy ki lehessen zarni komolyabb dolgokat.
2015. szept. 18. 20:58
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem is zúg:/
2016. ápr. 8. 17:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekemis.
2022. márc. 30. 05:01
 17/19 anonim ***** válasza:
56 éve zúg.
2022. márc. 31. 14:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Mért zúg?
2022. márc. 31. 14:55
 19/19 becky sharp válasza:
Nekem is zúg, fiatalkorom óta. Egyszer elküldtek infúzióra, de csak a bokám dagadt fel…
máj. 18. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!