Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől lehet az, hogy néha...

Mitől lehet az, hogy néha annyira megszédűlök, hogy ha nemtudnék leülni elájúlnék és közben állandóan a bal fülem zúg?

Figyelt kérdés
Ez 1-2 percig tart ,mármint a szédülés ,de a fülem még utána is percekig zúg.Mindíg csak a bal.
2011. nov. 22. 08:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Esetleg Meniere-betegség, a belső fül egyensúly-érzékelő központjának zavara:

[link]

2011. nov. 22. 10:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Ehez hasonló van nekem is,közben szorit a fejem.Voltam vele orvosknál,sok mindent nem találtak,csak az egyensúly központom gyenge.Együtt kell élni vele.Stressz is okouhatja,és a fent leirt betegség is.
2011. nov. 22. 18:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen ezt elfelejtettem leírni,hogy a fejem is szorít közben.Nekem ülve is előfordúlt már egyébként ez és azthittem lefordúlok a székről.
2011. nov. 22. 19:49
 4/4 anonim ***** válasza:

A nyaki csigolyák meszesedése, elcsúszása is okozhat ilyen tüneteket, neurológiára kell menni, ha ilyen gyanú áll fenn, nyaki röntgenre küldenek, abból kiderül ez okozza-e.

Ezen kívül vérnyomás-ingadozástól is lehet.

2011. nov. 22. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!