Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha szétmarta a torkom a sav,...

Ha szétmarta a torkom a sav, arra mi a jó? Most be is van gyulladva és nagyon marja :S Légyszi adjatok tanácsot,

Figyelt kérdés
Köszönöm!

2011. dec. 19. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen savat ittal?Szerintem legjobb ha elmesz az orvoshoz,mert marasra,nem az kell ami torokfajasra,nehogy meg nagyobb bajt csinalj.
2011. dec. 19. 12:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Szalvus vizet vegyél a patikában, abból igyál egy-egy decilitert.
2011. dec. 19. 13:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Sav:

Lehet megittál valamit, akkor semmi se jó rá házilag maximum egy kis vizet ihatsz, hogy felhíguljon.

Ha gyomorsav lehet refluxod, akkor is menj orvoshoz és kérj beutalót gasztroenterológiára.

Ha hánytatod magad akkor meg pszichológust vagy pszichiátert keress.

2011. dec. 19. 15:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Ajj gyomorsavra gondoltam -.-

Szedek a gyomromra gyógyszert, Ulcogant, Emozul ami egyébként refluxra is van, ugyanis kórházban is voltam annyira fájt a gyomrom szerencsére ez megszünt, de mivel felmarta a torkom a Gyomorsav mindig éreztem picit, most hogy be van gyulladva jobban érzem, erre szerettem volna valami ötletet....

2011. dec. 20. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!