Mitől lehet ez a fulladás?
Figyelt kérdés
Budapesten élek albérletben. Mikor hétvégente hazamegyek minden éjjel fulladok, sípol a tüdőm, nehezen lélegzek, nem tudok aludni se. Mitől lehet ez, hogy csak otthon abban a szobában vannak ilyen tüneteim? Régen, amíg ott laktam, ilyen nem volt.2011. dec. 19. 00:53
1/5 anonim 

válasza:

nekm porallergiával van hasonló. bizonyos helyeken jobban előjön és hát az allergiából következik az asztma is... ha pl por allergia van, akkor nem szabad szőnyeg! de szerintem menj el vizsgálatra, légzésfunkcióra, vérvételes allergia/asztma vizsgálatra.
2/5 anonim 

válasza:

vegyél be este egy calcium pezsgő tablettát, és ha akkor nem fulladsz, lehet, hogy az ágyneműt nem bírod. ATKA ALLERGIA
3/5 anonim 

válasza:

Valami allergia. Menj el allergiavizsgálatra, ott egyrészt kiderítik, mitől van, másrészt írnak fel gyógyszert. Én a nagyszüleimnél mindig szoktam éjjel fulladni, úgyhogy ott lefekvés előtt használom ugyanazt a gyógyszert, ami pl. tesióra előtt is. Máskor nem használom, azt mondta az orvos, hogy nem kell állandóan szedni, csak amikor érzem, hogy szükséges.
4/5 anonim 

válasza:

Penészgomba okozhat ilyet, az a legnagyobb gáz, hogy nem csak az a fajtája létezik, ami látható, van amelyiket csak speciális vizsgálattal lehet kimutatni.
5/5 anonim 

válasza:

Illusztráció az előbbi válaszomhoz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!