Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fejfájás, gyakran, nagyon...

Fejfájás, gyakran, nagyon intenzíven. Mitől? Merre menjek vele?

Figyelt kérdés
3-4 hónapja rendszeresen fáj a fejem. Egy héten min. 4 nap. Oldalt a halántékomba mintha csavarokat csavarnának, közben pedig az egész homlokom eszméletlenül fáj. Ilyenkor minden fény és zajinger finoman szólva kellemetlen. Sajnos nagyon nehezen múlik el még akkor is ha már vettem be gyógyszert.
2011. dec. 18. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Első körön háziorvos, aztán majd ő továbbküld valamerre. Sajna millió oka lehet ennek, ki kell vizsgálni.
2011. dec. 18. 21:18
 2/4 bánomisén ***** válasza:
Migrén-gyanús, de a szemed is okozhatja és még százmillió más is. Vizsgáltasd ki magad, így nem lehet élni.
2011. dec. 18. 21:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Mar az elso honap utan az orvoshoz kellett volna menned, tehat egy teljes kivizsgalast kerj, mivel ez a testnek a jelzese.
2011. dec. 18. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:
én is küzdöttem ezzel, nekem látászavar is volt. menj el háziorvoshoz, ő elküld neurológiára, ott megvizsgálnak majd azonnal csinálnak MR-t. ott kiderül valami. ha nincs elváltozás migrénre kezelnek.
2011. dec. 18. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!