Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért? Mi van velem? Depresszió?

Miért? Mi van velem? Depresszió?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Jó tanuló, vannak barátaim (igaz barátok), zenélek és igazából minden rendben van, minden jó az életemben. Mégis ha itthon vagyok letört vagyok, senkihez sem szólok szívesen. A suliban, vagy a barátaimmal tök jól elvagyok, vidám vagyok. Miért van ez a hangulatingadozás? Már nagyon régóta(5-6 hónapja)tart. Az utóbbi időben az is rátett egy lapáttal, hogy kb semmi esélyem a fiúknál. Bnőim azt mondják, hogy tetszem annak a srácnak aki tetszik nekem ,de én nagyon nem így érzem. Segítséééég!!!!
2011. dec. 18. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:
feltételezem azért mert kamasz vagy vagy mi az isten azthiszem így kell írni és a hormonok meg hasonlók miatt változol...idővel elmúlik.legalábbis szerintem
2011. dec. 18. 14:42
 2/4 anonim ***** válasza:

2 kérdést teszek fel neked, kedves Kérdező!

Külsőre milyennek tartod magad?

mit gondolsz, miért szeretnek a barátaid?

2011. dec. 18. 14:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Depressziós biztosan nem vagy, akkor ugyanis nem lennének pozitív gondolataid, folyamatosan kedvetlen és letört lennél, magadba fordulnál, stb.

Egyszerűen csak jobban érzed magad az iskolai közegedben, ami otthon nincs. Ennyi. Találj otthon is pozitívumokat, ami meg a fiút illeti, az egy dolog, hogy te mennyire gondolod esélyesnek magad nála, ha meg sem próbálkozol nála, ha esélyt sem adsz magadnak, meg neki, akkor garantáltan nem is fog kiderülni, viszont magadat mindenképp utálni fogod a gyávaságodért, és az elszalasztott lehetőségért. Emeld fel a segged és cselekedj, a kesergést és depizést meg hagyd meg a hülyéknek!

2011. dec. 18. 14:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem depresszio, csak tinikor.
2011. dec. 18. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!