Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért lehetett? ->

Miért lehetett? ->

Figyelt kérdés
Vasárnap reggel szépen megreggeliztem a dédipapámmal, utána rá fél-1 órával nem voltam olyan jól, gondoltuk csak időváltozás. Utána egy kicsivel elmentem a mellékhelységbe, és amint felálltam kicsit megszédültem és elzsibbadt a lábam, utána megmértük a vérnyomásomat, 85/61/45 volt. Nem hinném, hogy a reggeli miatt volt, mert hagyományos reggeli volt. Mitől lehetett? Nagyon nem voltam jól, utána mondta a dédipapám, hogy igyak egy kis teát vagy tejeskávét, oké. Csak egy órával utána lettem jobban, akkor az értékek 126/74/103 volt. Miért lehetett ez a furcsa jelenség? 13/L
2011. dec. 16. 15:07
 1/1 anonim ***** válasza:
13 éves vagy, biztos hirtelen nősz, és a szervezeted nem tudja a növekedést megfelelően kezelni. Sokan többször el is ájulnak pont az alacsony vérnyomás miatt ebben az időszakban.
2011. dec. 16. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!