Nem volt rákos megbetegedés a családunkban, egyik papám viszont szívbeteg, a másik pedig cukorbeteg, de jól tartják magukat. Étrendel mind2-t meglehet előzni. Kérlek titeket osszátok meg nekem, hogy élhetek el 80-90 évig.
-sok edzés de nem agyonhajszolni magadat hanem csak hogy formában legyél
-hanyagolni minden káros szenvedélyt ,cigi , alkohol , drogok
2011. dec. 15. 21:06
3/19 anonim válasza:
Nem iszol alkoholt, sok 100 százalékos gyümölcslevet iszol (narancs például), nem cigizel, sportolsz, mozogsz, nem végzel megerőltető fizikai munkát.
Immumerősítőt szedsz, hogy ne légy olyan gyakran beteg, sok C-vitamint viszel be a szervezetedbe, próbálsz sokat a friss levegőn lenni. Kerülöd a stresszhelyzeteket, ha tudod, bár ez nehéz, kiegyensúlyozott életet élsz, legyen pénzed egészséges ételekre.
2011. dec. 15. 21:07
4/19 anonim válasza:
Kicsit kijavítalak: a II.-es típusú cukorbetegséget és bizonyos szívbetegséget lehet étrenddel megelőzni.
2011. dec. 15. 21:08
5/19 A kérdező kommentje:
Igen, 2-es cukorbetegsége van a papámnak. Viszont a szívem kiváló.
2011. dec. 15. 21:09
6/19 anonim válasza:
És nem görbíted a hátadat a gép előtt, ehelyett sportolsz valamit, persze ne sportold magad agyon, mert az se jó...
2011. dec. 15. 21:10
7/19 anonim válasza:
Nem kötözködésből írtam, csak én I.-es típusú vagyok, és mindig megkapom, hogy biztos rossz életmódod van, azért, miközben az nem megelőzhető.
2011. dec. 15. 21:10
8/19 anonim válasza:
Néhány dolog eszembe jut hirtelen, ami együttesen esélyt adhat talán: rendszeres mozgás, mértékkel mindenből -főképp házi készítésű, "eredete ismert" - étrend , érzelmileg egészséges családi kapcsolatok, sok nevetés, kevés stressz, kiegyensúlyozott anyagi lét, rendszeres évenkénti szűrővizsgálatok, friss levegő, nyelvtanulás
2011. dec. 15. 21:13
9/19 anonim válasza:
Elhatározás kérdése is a mértékletes életmód mellett. Egyszerűen elhatározod, hogy 90évig akarsz élni és ezért mindent megteszel. Ha megbetegszel, véletlenül sem adod meg magadat, henm küzdesz, mint egy oroszlán.
A cukorbetegség sokkal inkább genetikai okokra vezetheő vissza, mintsem egyéb tényezőkre. De erről a cukorbetegek tudnának igazán nyilatkozni.
2011. dec. 15. 21:25
10/19 anonim válasza:
Kedves utolsó! A II.-es típusú diabetes jó életmóddal teljesen megelőzhető, az I.-es típusú van a génektől. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!