Hogyan tüntethetem, előzhetem meg a bolhákat? Bőv. Lent.
Hát ez borzalom!!! azt kellene, az egész írtás alatt a gyerek máshol lakjon, mert nagyon veszélyes.
Bundát kidobni, polifoam lapokat tenni oda - kítűnően szigetel, és nem lesz tenyészet. Az elmacskásodott gusztustalan szomszéd macskáit kizárni, hogy átjöjjenek, erre talán valaki mond szert, de tényleg olyan nincs, ami emberre nem árt, a gyereket el kell innen vinni!
Szörnyű!
Az egyik oldalon ezt találtam. Szerintetek hatásos lehet? Vagy van már aki próbálta? Bolhaűző permetet ½ teáskanál eukaliptusz illóolajból, ½ teáskanál citromfű illóolajból és 1 teáskanál levendula illóolajból, valamint 250 ml desztillált varázsdióból készíthetünk Naponta egyszer kedvenceinkre szórva távol tarthatjuk a bolhákat.
Meg találtam ultrahangos riasztókat is. Mert az a baj, hogy a gyerekkel per pillanat sehova nem tudok menni,majd csak jövőhéten két hétre, viszont addig se akarom, hogy halálra marjanak. Szerencsére Őt nem szeretik a bolhák, de engem iszonyat...
ma 15:57
Sehogy. Bolhás. Max ha már tele a vacok bolhával, elköltözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!