Hát+Váll patanáás. Hogyan, milyen módszerrel tüntethetem megőket?
Figyelt kérdés
Soha nem volt pattanásos a hátam, de egyik nap elmentem a masszőrhöz, hát+váll masszásra. És mikor haza jöttem láttam h elekzdedd pirosodni foltokba a hátam, gondoltam h vmi kis allegria másnapra elmúik, de nem.
Már kb. 2 hete pattanános a hátam. Pici apró paatanások, mint egy golyós toll vége. Szóval kise lehetne "nyomni"
Bőrgyógyászhoz még nem szeretnék elmenni úgyis 4-5 ezer forintos krémeket ir ki, ami bnömnek se segitett, majd ha komolyabban lenne akk elmennék.
Vki vmi hatásos krémet, szert.
Köszönöööööööm.
2011. jún. 25. 22:42
1/4 anonim válasza:
Bőrkiszárító tabletta aknenormin.
2/4 anonim válasza:
Most nem fogok hasznos választ adni, csak leírom hogy nekem is ilyen volt, elmentem bőrgyógyászhoz, 10 ezerért kiírt gyógyszereket krémeket, és egyik sem segített.
3/4 A kérdező kommentje:
Utolsó !
Neked mikor múlt el akkor?
Soha?! :O
Nekem a masszás OLAJ miatt jött ki.. :@ :(
2011. jún. 26. 12:19
4/4 anonim válasza:
Nekem azért jött ki mert abbahagytam a fogamzásgátlót. Majd újra elkezdtem szedni(de csak hogy ne nézzek ki úgy mint egy leprás) eltűnt. De mivel nincs pasim azóta se, és drága is, megint abbahagytam, megint kezdenek kijönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!