Mitől vannak csomók a fülcimpámban?
Figyelt kérdés
Elég nagyok és szabad szemmel látható. Valahol azt olvastam,hogy a rossz zsíranyagcsere lehet az oka, viszont én nem vagyok kövér még csak enyhén túlsúlyos sem! Sportolok is egy ideje. Akkor miért nem tűnik el?2009. máj. 17. 15:28
1/1 anonim válasza:
Nekem is volt pár éve. Jó nagyok. Háziorvoshoz is elmentem és a fülészetre is, de mindketten azt mondták ,a fülbevalóm okozza (?!) és nincs vele mit tenni, elmúlik. Ja, egy-két év múlva valóban elmúltak maguktól. Ez számomra ugyanolyan rejtély, mint a csalánkiütésem, ami évek óta előjön 1-2 hónapra, és nincs meg az oka :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!