Volt már olyan veletek hogy éjszaka tettetek valamit de nappal már nem emlékeztetek rá? (józanul! :D)
Barátnőm múltkor kiakadt hogy másnap nem emlékeztem rá, hogy éjszaka mondtam valamit. Mikor említettem neki, hogy van úgy hogy reggel arra se emlékszek hogy éjszaka kimentem wc-re teljesen meglepődött.
Ez normális nálam hogy így kihagy az agyam?
Nem fogod elhinni, de én egyszer megírtam egy tízoldalas esszét az angol alkotmányról...
Nem vicc! Ezt a feladatot kaptuk a suliban, és szorított a határidő. Valószínűleg felkelhettem az éjjel, nem hagyhatott nyugodni a gondolat, hogy még neki sem kezdtem. Következő reggel azzal indítottam be a gépet, hogy rendszerezem az összekapart adatokat és elkezdek összehozni valami esszé-félét, de amikor megnyitottam a dokumentumot, szembesülnöm kellett azzal, hogy előző éjjel már befejeztem mindent.
És nem, semmire nem emlékeztem belőle. De nagyon örültem, amikor láttam, hogy kész van!
Ez nem egészen a kérdéshez illő válasz lesz,de hasonló a helyzet.Szóval én még sulis vagyok és egész életembe anya keltett,kivéve amikor általános iskolás voltam..mert akkor vagy a mama,vagy a telefon keltett,mert anyáék Ausztriába dolgoztak,és aztán mikor hazajöttek,akkor meg itthon dolgozott anya(mármint a faluban,ahol élünk).Felébresztett ő akkor is,de mindig visszaaludtam,így kellett a telefon.:)
Szóval miután felébreszt anya mostanság(2 éve vagyok középsulis),akkor néha visszaalszok,és nem emlékszek arra,hogy 10 perccel a visszaalvás előtt ő bizony felébresztett..mert ugye nem teljesen ébredek fel,és nekem is lenne szükségem egy kis időre,mikor kipihenhetem magam..hát ez lenne azaz időpont,de viszont most nem akarok aludni..:))
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!