Apukám minden reggel iszonyatosan öklődik (majdnemhogy hány) és majd meg fullad és már nagyon únja. Próbáltunk már mézet, meg mindenféle ilyesmikre való gyógyszert de nem hatott. MIT TEGYÜNK?
EL kell menni orvoshoz, garat-, gyomorbetegségek lehetnek a háttérben, de ezt csak a doki tudja megmondani.
Orvos, de minél előbb.
Menjen el orvoshoz, ő megtudja mondani, hogy mi a baja.
Dohányzik apukád? Mert ha igen, lehet, hogy attól köhög.
Az én apukám is nagyon köhög sajnos, reggelente ugyanígy öklődik. Ő sok-sok éve dohányzik, valószínűleg attól...
Orvoshoz nem igen akar menni, és ezen talán már nem is tudnak segíteni, hiszen a sok cigi ezt okozza...
Nem akarok sajnálkozni, de én is rendesen köhögök mert elég sokat belélegeztem gyerekkoromban is a füstből :(
jó, hogy eszembe jut lassan tüdőszűrésre kell mennem, de nagyon aggódok amiatt is.
Szerintem itt már semmi sem használ, ha a sok cigizés miatt van. Le kéne tenni a cigit és orvoshoz fordulni, hátha van még valami megoldás amivel lehet enyhíteni a dolgon.
Esetleg lándzsás útifű szirup, a Hustensaft-tól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!