Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Torokból ürülő sárgás váladék...

Torokból ürülő sárgás váladék nagyon nagy bajt jelent?

Figyelt kérdés

Fáj a torkom, és köhögök, voltam vele orvosnál, akitől antibiotikumot kaptam. Mielőtt dokihoz mentem, is észrevettem, hogy hosszabb köhögés után valami sárgás váladék ürül a torkomból, de mióta szedem a gyógyszert csak fokozódik.

Ez mennyiségre változó, de általában nagyobb mennyiségű, zöldessárga színű, közepesen híg, nyúlós állagú váladék, nem véres, és szaga sincs.

Nem tudom, mi lehet ez, eddig ilyenre nem figyeltem fel, mikor beteg voltam, és aggódom, hogy esetleg valami bajt jelent. Elnézést a kicsit túl részletes leírásért, de csak így tudtam pontosítani.

2011. nov. 24. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Látatlanban szerintem ez az,amit slejmnek szoktak hívni.Valami köptető kellene,ami segít ezt a váladékot felszakítani,és eltüntetni.Ja,nem,nem vagyok orvos.
2011. nov. 24. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen ezt fel kell krákodni, nem szabad lenyelni, ez egy tisztulási folyamat, igy gyógyul a szervezet. Tulajdonképp ezek a bacik.
2011. nov. 24. 21:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Van erre egy homeopátiás szer ami a gyerkőceimnél is és nálam is mindig bevált. Hepar sulfuris.Mi 15 CH-sat használunk napi 2X5 bogyót.Ez segít megelőzni a gennyes felülfertőződést(ami nálad már bekövetkezett)valamint a gyógyulást.

Jobbulást kívánok neked!

2011. nov. 24. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:
*valamint segíti a gyógyulást, nem azt előzi meg. Bocsi , késő van.:)
2011. nov. 24. 22:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ, mindenki kapott zöld kezecskét, utolsó, nagyon köszönöm, ezt meg fogom próbálni!
2011. nov. 25. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!