Durva leégést mivel kell kezelni?
Na de hol vagy? Afrikai szavannán?
Vagy Ausztráliában?
Nem mindegy.
Én ilyen zöld Tropicana krémet szoktam rákenni, de ezt drogériába, gyógyszertárban lehet kapni.
Ha van gyógyszertár a közeledben, ott kérdezném meg, mert ha tényleg ennyire súlyos, biztos nem elég rá a sima testápoló. Viszont vigyél magaddal sok pénzt, mert méregdrágák ezek a kenceficék.
Irix sprayt találtam, azzal kezeltem. Már testápolóval be volt kenve az egész lábam, akkor fújtam oda, ahol még csípett, ill. ahol nagyon égettnek tűnik. Ez este volt.
Most eléggé fáj, szerintem azokon a részeken, ahol az Irix érte. Ez most a gyógyulás jele? Vagy tiszta bőrre kellett volna fújni inkább? Egyre inkább aggaszt, hogy még mindig olyan dagadt. Azt tudom, hogy a nagyon durva égésnél föl szokták vágni, hogy ne záródjon el a vérkeringés. Nem tudom, Lehet tényleg meg kéne mutatni valami dokinak, csak az kicsit sokba lesz nekem. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!