Nektek mar volt ilyen?

Emled meg a párnát jobban!
Fiatal nőknél gyakori ez, ugy mondja az orvos: "beindula szivük", és altalaban gyors pulzussal is jár. Majd szamold meg, mennyi, nekem 180 is szokott lenni.

A "fiatal hölgyek szívbeindulása" mitől van?
Szerintem a fiatal nők szerelmi és felnőtti válási életérzésétől, lelki terheitől.

Gyereknek nem fiatal, felnőttnek fiatal.
Csak nem gondolnád középkorúnak Magadat máris?:)
(45 éves korig fiatal egy felnőtt, de huszon-harminconévesen élettanilag mindenképp!)

Több megoldas van középkorúságra.:)
Számít a megkérdezettek életkora is, a fiatalabbak előrébb teszik a középkorúságot, mint az idősebbek.
És számít a megkérdezett környezetében szokásos élethossz is.
(Én magam nehezen gondolnám kozépkorúnak a 35 eves-t, ha azt latom, hogy 110 évig szoktak élni a rokonaim. Mert akkor 20 evig gyerek, 15 evig fiatal, 25 evig kozepkoru es 50 évig idős valaki??:) Hát az nem stimmel.:)) Meg az sem, hogy 35 évesen még simán lehet kapni nappali tagozatos táncművészeti ösztöndíjat világszerte, csak az a feltétel, hogy valaki már eldöntötte, hogy a táncművészetet választja hivatásának.)
Most azt nem talalom neten leírva, de 3-4 eve van elterjedve tudomanyos korokben, hogy most már 50-80-ig van a kozepkor, mert a mai 40-esek mar minimum 100 évet élnek majd, ezt a TV-ben szokták mondani a meghívott orvosok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!