Miért van ez? Ti tapasztaltatok már ilyet?
Figyelt kérdés
Egész kicsi 6-7 éves koromtól kezdődően a legváratlanabb helyzetekben (teljesen nyugodt állapotban akár) elkezdett fájni, szúrni nyilalni a mellkasom középtájt és ez egészen lesugárzott a bal oldalra (a szívem alá) a hasamig. Nem gondoltam hogy szorongás vagy stressz miatt lenne mert tényleg akár olyankor is elkezdődött amikor egy helyben ültem és teljesen nyugodt voltam (sőt stresszes helyzetekben nem is szokott ez lenni, inkább olyankor mikor nyugodt vagyok). Kb. 1-2 óra nyugalmi állapot után múlt el mindig (ez azt jelenti, hogy feküdtem vagy ültem egy helyben). Gondoltam valamiféle izom húzódásra is (orvosnál is voltam, de az ekgm is jó volt, azt mondják szorongás, de nem lehet az egyszerűen, én tudom mikor szorongok és akkor teljesen más fizikai tüneteim szoktak lenni). Nem tudom mi lehet ez, kb. 1 hónaponta lép fel és egész gyerekkorom óta tart.2011. nov. 11. 19:22
1/1 bánomisén válasza:
Ez olyankor jelentkezik, amikor egy stresszes időszak után kiengedsz. Időnként nekem is szokott lenni és általában azt jelzi, hogy megoldódtak a dolgok, nyugi van. Persze ez ettől még nem kellemes érzés, de szerintem csak valami mélyen lévő izom görcse lehet. Én is makkegészséges vagyok, sportoltam, mióta az eszemet tudom, aztán mégis időnként előjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!