Mi lehet ez a zsibbadás, rossz érzés? Valaki segitene?
Ha egyre gyakrabban van, akkor menj vissza a dokihoz, most biztos tudod produkálni.
Valószínüleg agyi zavar.
Elég komoly panaszaid vannak, menj el újra egy orvoshoz!
Én nem értek annyira hozzá, mint az előttem szólók, én agydaganatra gondoltam volna. Nem akarlak rémísztgetni. Bár biztos csináltak CT-t, akkor meg úgyis ezt észrevették volna.
Jobbulást!
Nem vagyok orvos, de ez nagyon rosszul hangzik!
Anyunak például sclerosis multiplexe van, annak is lehet zsibbadás az egyik tünete. Agyvízből lehet kimutatni ezt a betegséget.
Mindenképp cirkuszold ki az orvosnál a kivizsgálást! Addig is próbáld megfigyelni, van-e bármi, ami kiválthatja. Pl: élelmiszer, időjárás, stressz, a Hold,...
Remélem, mielőbb meggyógyulsz!
Szerintem érdemes toxikológussal is konzultálni, ha eddig nem találtak semmit, ugyanis sajnos vannak olyan vegyszerek, amiket nagyon nehéz kimutatni, és csendben végzik szörnyű munkájukat.
jobbulást!
köszi a figyelmességet :D jól vagyok már csak nagyon ritkán jön elő akkor is csak annyi h 10 perces rosszullét
nemtudom még ma sem milehetett jártam orvosokhoz de csak az időmet pocsékoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!