Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Időnként félrever a szívem,...

Időnként félrever a szívem, mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés

Olyan érzés, mint ha elkezdene remegni, 1-2 mp és semmi. Mélyebb légzés is előhozza. Kardiologus szerint semmi.

Nem fáj, de érzem azért.

2011. nov. 9. 23:02
1 2
 11/14 anonim válasza:
És a gygógyír rá a változtatás,próblj meg vami nyugtató foglalkozást pl:jóga és egy idő után nyugottab,kiegyensúlyozottabb leszelk...Így a körülötted lévőkkel is sokkal nyugodtabban beszélsz és ők is ugyan úgy viselkednek majd veled!
2011. nov. 12. 11:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem a pajzsmirigy alulműködés okozta,amióta gyógyszert szedek jobb.Engem is félrekezeltek volna pánikbetegségnek hitték...
2011. nov. 13. 13:18
 13/14 anonim válasza:
Nekem is ugyanilyen problémám van, az összes leletem negatív, először pánikbetegséggel félrekezeltek, majd semmi nem lett. Időnként előjön és letaglóz, most is rajtam van a ekg holter de persze ilyenkor semmi panaszom sincsen! Én concor 5 mg-ot szedek rá meg magnéziumot.
2012. márc. 3. 10:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon régi a kérdés, de most találtam rá, mert ugyanezt tapasztalom.

37n vagyok. Nagyon ijesztő. Igen, olyan, mintha "beremegne" picit. Egyre gyakoribb.

3 éve voltam kardiológián, szív UH, futószalagon loholás, 24 órás EKG (persze azalatt nem volt!), és a kardiológus szerint nincs bajom, csak rossz nagyon a kondim, szobabiciklizzek intenzíven. És hogy sok fiatal nőnek van ilyenje, de nincs bajuk.

(Hogy akkor mi az, amit érzek, azt nem mondta meg...)

Veletek azóta mi van?

Tény, hogy sokkal feszültebb vagyok, mint valaha... talán ezért van gyakrabban?

Ja, és ha HEGYRE kaptatok fel, akkor nagyobb eséllyel jön elő. Mindig mehrémülök...

2012. nov. 16. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!