Pánikbetegség. Hogy lehet kijönni belőle gyógyszerek nélkül?
Figyelt kérdés
nem ezotériás megoldást keresek, hanem valóban hasznos technikákat. Gyógyszert egyszerűen most nem szednék mert félek, hogy rászokom.2011. nov. 9. 19:03
1/4 anonim válasza:
Két könyvet ajánlok, a pánikbetegségről megjelent egyetlen komoly, magyar nyelvű mű, amit Lajkó Károly Írt, a Szegedi Egyetem psychiátere:
Viselkedésünk és lelki egyensúlyunk
Stresszcsökkentő viselkedések
Az elsővel kezd. Meg fogsz érteni mindent, és a viselkedéspsychológia elveit követve kijöhetsz belőle.
2/4 A kérdező kommentje:
koszonom, a valszt. Bevallom erdekel a konyv, es el is fogom olvasni, de abban remenykedtem, hogy valaki kezzel foghato technikat vagy trukkot ir le. Sajnos tul sok idom nincs olvasni. De mindenkeppen ertekelem, hogy valaszoltal. Koszonom
2011. nov. 10. 23:11
3/4 anonim válasza:
Tanuld meg a relaxációt. Autogén tréninget vagy progresszív relaxációt.
4/4 Fromjezus válasza:
Autogen treninget javaslaom en is. Elvegeztem sokal konnyebb azota!
Ha nincs idod olvasni, akkor nem hinnem hogy olyan sulyos lenne mert ez az a betegseg amivel vagy keresel vmi segitseget vagy belebolondulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!