Utálok inni, pedig kellene. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon keveset iszom, általában reggel megiszok két dl zöldteát, meg este fél pohár vizet, mikor a gyógyszerem beszedem, ez a minimum. Van hogy napokig ennél nem is iszom többet, néha ha eszembe jut akkor magamra kényszerítem, hogy igyak. A maximum az olyan két liter körül van. Pedig fogyni is szeretnék, és gondolom ahhoz sem ártana inni, meg úgy általában.
Kifejezetten rosszul esik, most akkor mit csináljak???
20/l
2011. okt. 27. 13:42
21/21 anonim válasza:
Hali! Én is egy vagyok a sok "hülye" közül, aki utál inni. De ettől még nem kell alkoholizálni, sós ételeket enni vagy rászokni a cigire! Mert ez szerintem mind károsabb, mint a kevés folyadékfogyasztás. Ráadásul mondtad hogy fogyni szeretnél. Tudtommal diéta alatt nem szabad alkoholt inni (csak nagyon keveset) sós chipset, olajos magvat meg pláne nem! És sajnos ez a kevés vízfogyasztás amellett hogy a belső szervekre, egyaránt a külsőre is hatással van: dehidratált bőr, csökkentett nyáltermelés, de még a hajra is hatással van. Én személy szerint azért nem iszok annyit, mert utálom a vizet, valahogy nem ízlik. Igen, tisztában vagyok vele hogy a víz íztelen, de nem bírom letuszkolni a torkomon. A bubisat még úgy ahogy megiszom. Emellett vérszegény is vagyok, úgyhogy duplán szívok :D 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!