Utálok inni, pedig kellene. Mit tegyek?
Nagyon keveset iszom, általában reggel megiszok két dl zöldteát, meg este fél pohár vizet, mikor a gyógyszerem beszedem, ez a minimum. Van hogy napokig ennél nem is iszom többet, néha ha eszembe jut akkor magamra kényszerítem, hogy igyak. A maximum az olyan két liter körül van. Pedig fogyni is szeretnék, és gondolom ahhoz sem ártana inni, meg úgy általában.
Kifejezetten rosszul esik, most akkor mit csináljak???
20/l
Előző vagyok.
Lehetséges! Mikor az én dokim meghallotta mennyit iszok, csak annyit mondott, hogy "akkor nincs is min csodálkozni". Elvileg ha nem mosod át folyamatosan a hólyagod, akkor könnyebben megtapadnak a bacik és gyorsan el is szaporodnak. Ha ilyen jellegű problémáid vannak, akkor a napi 1,5 liter folyadékot fejeld meg napi 2 tőzegáfonya tablettával (dmben, rossmanban lehet kapni) és ez elvileg nem engedi megtapadni a bacikat. Én már olyankor is szedem, ha nem vagyok beteg.
Ugyan így vagyok... 13 éves vagyok, de már kb. óvodás korom óta rengeteget és kb. minden nap fáj a fejem, az esetek 9/10-ében még a gyógyszer után se múlik el, elmentünk orvoshoz. Azonban a vizsgálattal több mindent is vizsgált, és hát meg kell mondjam, van olyan, amire egyáltalán nem gondoltam... Pl. a veséim elég rendesen tönkrementek, és el van "mérgeződve" a szervezetem, mert nem tud kiürülni a méreganyag, mert ugye nem iszok, és akkor mit ürítsek..? Valamint a fejem is nagy százalékban ettől fájhat, emellett elvileg "kevés hajszálerem van" és ami erem van is (ütőér - hajszálér - gyűjtőér stb. szóval mindenféle ér) azok rettenetes szűkek, mert ugye "kevés" a víz bennem (nincs utánpótlás). [Emellett persze még jó párat felsorolt...]
Naponta 0,5L-t SE ittam meg!! Most kemény "vízkúrára" vagyok fogva... Sajnos, pedig rühellek inni, és alig tart egy hete, már a sírás kerülget, ha ránézek a vizespalackra. Ezt sokan nagy valószínűséggel mnem értik meg és csak néznek, hogy kik ezek a hülyék, akik utálnak inni... Hát szerintem ez is egy fajta betegség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!