Miért "dülöngélek"?
Tegnap óta van, hogy ahogy ülök, előre-hátra hintáztatom a felsőtestemet. Nem tudom miért, igazából fel sem tűnik, mint a pislogás vagy nyelés.
Ez mitől van? Nincsenek egyensúlyproblémáim, vagy ilyesmi, viszont folyamatosan idegeskedek.
Megválaszoltad. Mert idegeskedsz. Ez egy akaratlan motoros mozgás. Ringatásnak hívják és egyértelműen a vegetatív idegrendszer megnyugtatására szolgál.
Gyógypedagógiai kórképeknél igen gyakori, természetesen ezt most csak mint példát hoztam fel.
A szellemi nyugalom megteremtése lenne a cél, az ösztönök szabadabb kiélésével társítva, sok sok pihenéssel.
Tudom, hogy mai világunkban ez nem könnyű, de az idegeskedés esetedben állandósulni látszik, amelyet már soknak tart a szervezeted és az idegrendszered, ezáltal így próbálja nyugtatni magát.
Saját belsőddel való elbeszélgetésed során jó lenne kideríteni mi okozza a bajt. Túlhajszoltság? Stressz? Félelem? Alváshiány? Lelki probléma?
Ha önállóan nem megy, lélekgyógyászhoz kell fordulnod.
Sok sikert kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!