Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van az, hogy egyre több...

Miért van az, hogy egyre több embert nem tolerálok magam körül?

Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 17:19
 1/10 anonim válasza:
Stressz,depresszió!
2011. okt. 15. 17:31
 2/10 walholl ***** válasza:

A családból, vagy idegeneket? Lehet magnéziumhiány, vitaminhiány, stressz... Szedj vitamint, pihenj sokat, mozogj rendszeresen.

Én pl. tudom magamról, hogy antiszociális vagyok, de együtt tudok élni vele. Sokan vannak így, de a legtöbbnél elmúlik a dolog.

2011. okt. 18. 23:47
 3/10 anonim válasza:
Mert öregszel
2011. okt. 19. 07:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is öregszel. :-)

Én is így vagyok vele. Minél több barommal találkoztam az életem során, annál kevésbé tolerálom már őket... Telítődtem velük.

2011. okt. 19. 09:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Semmi különös.A világ tele van idiótákkal.Egy bolond kitalál valamit őrültséget és a többi divatból vagy unalmábam megy utána.Igy korcsosul el az emberiség.Megérett a pusztulásra.Tisztelet a kivételnek./Nagyon kevesen vannak,érezd magad közöttük./
2011. okt. 20. 07:38
 6/10 frequency válasza:
Ne aggódj.Ez természetes.Én nem vagyok öreg de egységesen utálok minden embert.6 évig voltam őr.Sírva röhögnél miket csinálnak az emberek.Csak egy példa amiből több ezret tudnék mesélni.Volt egy xy áruház.A parkolóba beérkezik a házaspár,bejönnek bevásárlókocsival.A pénztár között akar bemenni az áruházba úgy hogy nekilöki a kocsit a kapunak amire ki van téve egy kreszből jól ismert behajtani tilos tábla és amikor megkérdeztem hogy normális e mert már nem bírtam cérnával még nekik állt feljebb.Azt azért had tegyem hozzá,hogy a bejárattal szemben fel volt függesztve egy tábla fél méteres betűkkel felírva rá,hogy bejárat és a nyíl mellette mutatta az irányt.
2011. okt. 20. 07:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Talán mert túlságosan leterhelnek a bennünket a magunk problémái, és ha még a többiekét is a hátunkra vesszük...Vagy megváltoztak mostanában az értékeid, amiket sértenek a környezetedben megjelenők. Vagy valami nagy feladaton dolgozik az agyad, és nem hagynak gondolkodni róla.

Nálam például akkor van ilyen, ha napokig nem tudok egyedül maradni egy órára sem, hogy rendet tegyek magamban.

2011. okt. 20. 09:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Mert kötött az értékrended és csak azokat fogadod be, akik ennek közel 100%osan eleget tesznek. Szerintem ez nem baj, mert nem kell mindenkivel, mi is a divatos kifejezés "lespanolni". Különbözőek vagyunk, nyilván nem verem fejbe, aki nem tetszik (noha sokszor megvan a késztetés), de nem kell mindenkit megtűrni magad mellett, aki idegesít.

Az egyre öregszel is egy teljesen analóg megoldás, minél idősebb leszel, annál jobban kialakul az egyéni értékrended és annál jobban ragaszkodsz ehhez, ami továbbra sem baj.

Ha a bőrödben is rosszul érzed magad, akkor viszont tényleg tanácsos pihenni, figyelni az elegendő alvásra, béres cseppet, zöld teát inni. Nekem ezek bevállnak, ha türelmetlenebb vagyok.

A depresszió baromság, ilyen alapon minden második ember depressziós, vagy még több és ilyen alapon azt tekintjük normális állapotnak, mert a normális definíciója az, hogy amit a többség tesz/érez. Innentől kezdve pedig visszajutunk oda, hogy teljesen rendben vagy. (Az egyetem teszi velem ezt a sok szar levezetést, gyűlölöm a közgázt, bocsánat)

18/L

2011. okt. 22. 12:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy éppenhogy kevés a bajod és túl sokat fglalkozol másokkal. Én is öregszem, de egyre inkább le tudom szarni az olyanokat, akiken kamaszkoromban még felhúztam volna magam. 34/n
2011. okt. 22. 13:14
 10/10 anonim válasza:

gondold át a szexuális életed,nézesd meg a vércukorszinted,iratkozz be egy joga tanfolyamra

sok sikert

2011. okt. 26. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!