Miért van az, hogy egyre több embert nem tolerálok magam körül?
A családból, vagy idegeneket? Lehet magnéziumhiány, vitaminhiány, stressz... Szedj vitamint, pihenj sokat, mozogj rendszeresen.
Én pl. tudom magamról, hogy antiszociális vagyok, de együtt tudok élni vele. Sokan vannak így, de a legtöbbnél elmúlik a dolog.
Szerintem is öregszel. :-)
Én is így vagyok vele. Minél több barommal találkoztam az életem során, annál kevésbé tolerálom már őket... Telítődtem velük.
Talán mert túlságosan leterhelnek a bennünket a magunk problémái, és ha még a többiekét is a hátunkra vesszük...Vagy megváltoztak mostanában az értékeid, amiket sértenek a környezetedben megjelenők. Vagy valami nagy feladaton dolgozik az agyad, és nem hagynak gondolkodni róla.
Nálam például akkor van ilyen, ha napokig nem tudok egyedül maradni egy órára sem, hogy rendet tegyek magamban.
Mert kötött az értékrended és csak azokat fogadod be, akik ennek közel 100%osan eleget tesznek. Szerintem ez nem baj, mert nem kell mindenkivel, mi is a divatos kifejezés "lespanolni". Különbözőek vagyunk, nyilván nem verem fejbe, aki nem tetszik (noha sokszor megvan a késztetés), de nem kell mindenkit megtűrni magad mellett, aki idegesít.
Az egyre öregszel is egy teljesen analóg megoldás, minél idősebb leszel, annál jobban kialakul az egyéni értékrended és annál jobban ragaszkodsz ehhez, ami továbbra sem baj.
Ha a bőrödben is rosszul érzed magad, akkor viszont tényleg tanácsos pihenni, figyelni az elegendő alvásra, béres cseppet, zöld teát inni. Nekem ezek bevállnak, ha türelmetlenebb vagyok.
A depresszió baromság, ilyen alapon minden második ember depressziós, vagy még több és ilyen alapon azt tekintjük normális állapotnak, mert a normális definíciója az, hogy amit a többség tesz/érez. Innentől kezdve pedig visszajutunk oda, hogy teljesen rendben vagy. (Az egyetem teszi velem ezt a sok szar levezetést, gyűlölöm a közgázt, bocsánat)
18/L
gondold át a szexuális életed,nézesd meg a vércukorszinted,iratkozz be egy joga tanfolyamra
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!