Napi 3-4 gerezd fokhagymától lehet bajom?
Figyelt kérdés
mert a hasam fájni szokott kicsit pár percig miután megettem, egyébként összetörve eszem csak sima vízzel nyelem le2011. okt. 6. 19:45
1/5 anonim válasza:
Az biztos, hogy büdös leszel tőle, mert egy idő után már a bőrödön fog érződni.
Amúgy a fokhagymának nagyon sok pozitív hatása van az egészségre nézve.
2/5 anonim válasza:
A fokhagyma kimondottan egészséges, tehát bajod nem igen lesz tőle, de nem mindenki bírja, mert elég erős ugyebár. 3-4 gerezdet ha egy hétre beosztasz pirítósra az már nagyon jó, és egy kis tejfölt ha még teszel rá( a fokhagymás pirítósra) akkor még finom is :)
3/5 anonim válasza:
Nem lesz tőle bajod, de szerintem egy gerezd/nap simán elég:)
4/5 anonim válasza:
Biztosra senki nem tudja megmondani, mert mindenki mas de en meg sosem hallottam arrol, hogy valakinek komolyabb baja lett volna tole. Ismerek olyat akinek a gyomra nem birja, de kis kellemetlen erzesen tul neki sem lesz baja tole.
A parom minden reggel 3-4 gerezd fokhagymat a juicegepben lenyom es a levet vizzel citromlevel higitva megissza, es ezt csinalja mar evek ota. Amellett hogy kicsattan az egeszsegtol es letagadhatna a korabol 8 evet, semmi baja. Ja, es mivel reggel ehgyomorra issza a fokhagyma/citrom/viz kevereket, 20 perc mulva egyaltalan nem erzem rajta a fokhagymaszagot :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2011. okt. 6. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!