Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tavaly ősz óta visszatérő...

Tavaly ősz óta visszatérő hasmenéses problémám van. Mivel tudnám leghatékonyabban kezelni?

Figyelt kérdés
Egy erős antibiotikumot kaptam a háziorvosomtól, sajnos beszedtem (egyébként kiderült, hogy feleslegesen) és tönkretette a bélflórámat. Azóta szedtem már többféle probiotikumot, voltam gasztroenteorológusnál, ő is csak a probiotikumot ajánlotta, de időnként visszatér a hasmenésem. Mit tehetnék még, hogy elmúljon? Hogy visszaálljon a régi rend.
2009. ápr. 28. 13:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Széntabletta?Próbáld ki, bár lehet, hogy csak addig fog hatni amíg szeded, ezt nem tudom.:S
2009. ápr. 28. 13:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Széntabletta (Carbo activatus) gyogyszertárban lehet kapni.
2009. ápr. 28. 13:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az csak átmenetileg sehítene szerintem. A normál flórám szeretném valahogy visszaállítani, újra egészséges akaroklenni. Ebből fakadó problémám, hogy szednem kell egy gyógyszert és így az sem tud rendesen felszívódni, romlott az eredményem. Soha nem volt gond az emésztésemmel, a patikus bélgyulladásra gondol, vagy ételérzékenységre. Már nagyon el vagyok keseredve.
2009. ápr. 28. 14:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Menj el gasztroenterológushoz, neki ez a szakmája, jobb mint kísérletezni. Nézesd meg. Lehet hogy csak pár vizsgálat és kiderül.
2009. ápr. 28. 15:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Már voltam gaszro dokinál, írtam is fent, de ő is csak probiotikumot javasolt, megnézett UH-val ennyi volt. Nem mindennapos a problémám, csak visszatérő, ezért zavar. És ahogy írtam a gyógyszerem sem szívódik fel rendesen. Azért köszi a válaszokat.
2009. ápr. 28. 15:40
 6/9 anonim ***** válasza:
A lopedium remekül megfogja a székletet.A Normaflor visszaállítja az egészséges bélflórát.DE!Ha visszatérő a hasmenés,az akár bélgyuladás is lehet.Menj el egy másik dokihoz és mindenképpen vizsgáltasd ki magad!
2009. ápr. 28. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Igyál kristálygomba levet, az helyreállítja a bélfrórát.

Állítólag a kaukázusban a gyerekekkel is azt itatják még víz helyett is. Én is iszom, és a tesómnak is megszünt a hasmenése tőle. Bajod nem lehet, rosszabodni nem fog. Persze, ha nem jártál volna még orvosnál, az volna az első tanácsom.

2009. ápr. 29. 11:11
 8/9 anonim válasza:

Szia!

A probiotikum fogyasztása mellé javasolni szokták a prebiotikumot , esetleg kérdezd meg erről a gasztroenterológust, nekünk a természetgyógyász így javasolta.

Itt tudsz a prebiotikumról olvasni:

[link]

2009. máj. 22. 12:55
 9/9 anonim válasza:

Vegyél a patikában diólevelet, egy csapott evőkanállal főzd le és valamivel édesitsd aztán idd meg...

Ettől majd elmulik

2010. febr. 1. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!