Visszatérő aranyérgondok! Mit csináljak, hogy eltudjam engedni magam a wc-n?
Mire rendbe jön a végbelem, és nem fáj. Újra székrekedésem lesz és már előre félek a reggeli wc-zéstől. Nem merem elengedni magam, mert félek, hogy fájni fog. így még a nem kemény széklet is nehezen tud kijönni.
Hashajtókon meg nem szeretnék élni.
Van itt valaki hasonló problémával? Mit tanácsol?
@18:49
Tüneti kezelésnek tökéletes az Aurobin kenőcs (vényköteles), vagy amit már írtam, a Detralex (bár én nem használom mert baromi drága :D).
4 éve folyamatosan van aranyerem, minden nap kenem Aurobinnal, ha 2 nap kimarad, máris előjön. És sajnos nem segít rajta semmi más. Csak nagyon ritkán vérzik, ezért az étkezésemre hál'istennek nem kell odafigyelnem, de ott van.
Én is évek óta küzdök vele. :( Sajnos sok embernek jelent ez gondot, olvasgattam már itt hasonló kérdéseket.
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
A zabpehellyel kapcsolatban. Esetleg, ha joghurtba keverném bele? Gondolom akkor is hat, és hamarabb megvan.
A zabpelyhes válaszoló vagyok. Ennek a módszernek az a lényege, hogy sok vizet magába szívjon a zab és hatalmasra dagadjon. Ha pl-ul keveset iszol a nap folyamán akkor a bélben lévő ételből visszaszívódik a víz és nagyon száraz székleted lesz. A zabpehelyből viszont hiába akarja kiszívni a szervezeted a vizet, a rost nem engedi ki.
A joghur nem elégé folyékony, itt a lényeg a víz, a tej se tökéletes. De próbáld meg hogy előbb megáztatod vízbe és míg reggel felöltözöl addig megszívja magát a zab és utána nyakon öntheted joghurttal.
Ja és úgy hogy nem főzöd meg a zabot azért nem jó, mert nagyon élesek a szemek és ne sértse fel a belet. Ezek hántolatlan szemek. Főzés nélkül nagyon ha eszem nagyon gyorsan kell wc-re menni és van hogy nincs lehetőség.
Vagy még olyat is csinálhatsz hogy joghurtba teszel 1,5 evőkanál egész lenmagot, az meg síkosít. A két módszert ötvözheted is.
De mindenképp próbáld ki, mert nem jó eljutni az aranyérrel a műtétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!