16 eves leszek es mar eleg nagy bajuszom van. Ciki ha nem borotvalkozom?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 21:48
1/13 anonim válasza:
:) szerintem nem
de elöbb utobb elkell kezdeni
2/13 anonim válasza:
előző vagyok egyépként a Férfivá válás első jele :)
ugy hogy viseld büszkén :)
3/13 anonim válasza:
Én azt mondom, kezdj el borotválkozni!:) Még ha nem is minden nap.A borosta jobban néz ki, mint a pehelyszőrök. Sőt ha borotválkozol, megerősödik egy picit az arcszőrzeted, így ha majd lesz kedved, sokfajta szakállt/bajuszt is tudsz vágni magadnak.
4/13 anonim válasza:
Szerintem ciki.
A lányok nem igazán díjazzák. Ráadásul ápolatlan hatást kelt, hiába Te nem vagy ápolatlan.
De ez csak az én véleményem...
Mi a baj a borotvával?
6/13 anonim válasza:
Szerintem is ciki. Nagyon nem szép, borotváld le. Attól nem fog erősödni, ez tévhit.
7/13 anonim válasza:
én imádom a barátom bajszát és borostáját! neki nagyon jól áll
Szóval borotváld le, ha olyan visszajelzést kapsz, hogy nem áll jól neked, de ne borotváld, ha neked is és másnak is tetszik
22 éves csaj
9/13 anonim válasza:
csak a korodbeli hülye csajok undorodnak tőle, mert annyi eszük van hogy azt hiszik a hajnak se szabad igazinak lenni. nem baj az ha nő, de néha néha nemárt letolni, attól is férfiasabb, természetesebb hatású lesz a szőrzet, mint az első kis pelyhek
10/13 anonim válasza:
Nem ciki, de szerintem szexibb,mikor le van borotválva, és már kicsit borostás!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!