Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Idonkent nagyon felgyorsul a...

Idonkent nagyon felgyorsul a szivverese par percig. Ez mitol lehet?

Figyelt kérdés
Aggodok anyukam miatt. Nem hajlando orvoshoz menni. Olyat mondott h neha par percre hirtelen gyorsan elkezd verni a szive. Mi lehet ennek az oka?
2011. okt. 1. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Anyukádnak mindenképp el kellene mennie előbb egy kardiológushoz,aztán vagy azzal csináltatni egy EKG-t,vagy beutaltatni magát egy a kórházba vagy valamilyen speciális rendelőintézetbe egy EKG-vizsgálatra.
2011. okt. 1. 14:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Erre én is kíváncsi lennék. Nekem is ez van, ráadásul ilyenkor a szédülés, meg az ájulás is környékez, muszáj leülni egy időre, akárhol is vagyok.

Volt már 24 órás vérnyomásmérés, EKG, labor, belgyógyászati vizsgálat, pszichológus, minden és semmit nem találtak.

2011. okt. 1. 15:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Mivel évekkel később is ráakadtam erre a kérdésre, válaszolok. Ha anyukád változókorban van, lehet attól is, illetve a környezetemben élő nőknél ez a pajzsmirigybetegség egyik tünete volt (szívritmuszavar), emellé lefogytak/meghíztak. Pánikbetegség is lehet.
2020. okt. 10. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!