Idonkent nagyon felgyorsul a szivverese par percig. Ez mitol lehet?
Figyelt kérdés
Aggodok anyukam miatt. Nem hajlando orvoshoz menni. Olyat mondott h neha par percre hirtelen gyorsan elkezd verni a szive. Mi lehet ennek az oka?2011. okt. 1. 14:44
1/3 anonim válasza:
Anyukádnak mindenképp el kellene mennie előbb egy kardiológushoz,aztán vagy azzal csináltatni egy EKG-t,vagy beutaltatni magát egy a kórházba vagy valamilyen speciális rendelőintézetbe egy EKG-vizsgálatra.
2/3 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék. Nekem is ez van, ráadásul ilyenkor a szédülés, meg az ájulás is környékez, muszáj leülni egy időre, akárhol is vagyok.
Volt már 24 órás vérnyomásmérés, EKG, labor, belgyógyászati vizsgálat, pszichológus, minden és semmit nem találtak.
3/3 anonim válasza:
Mivel évekkel később is ráakadtam erre a kérdésre, válaszolok. Ha anyukád változókorban van, lehet attól is, illetve a környezetemben élő nőknél ez a pajzsmirigybetegség egyik tünete volt (szívritmuszavar), emellé lefogytak/meghíztak. Pánikbetegség is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!