Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van ez? Mit tudnék...

Miért van ez? Mit tudnék tenni ellene?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést már egyszer kiírtam, csak akkor nem kaptam rá választ, ezért megint kiírom.

Az a gond, hogy elég könnyen felidegesítem magam. De nagyon. Hatalmas mértékű harag, utálat szokott ilyenkor eluralkodni rajtam és alig bírom kezelni.

Nagynénémmel és nagybátyámmal lakom, anyukám Pesten lakik, ott dolgozik, hétvégente hazajár. Apukámmal elváltak. Külön lakik tőlem, de vele is hétvégente találkozok.

Például nagynénémmel: Hazaérek, megcsinálom a házit, megtanulom amit kell. Elkezdek gépezni. Benyit a szobámba, megkérdezi h megtanultam-e. Mondom h igen. Erre még mondja, hogy tanuljak, mert kikérdezi. Na ilyenkor például megint nagyon-nagy harag uralkodik el rajtam. Nem értem miért.

Vagy amikor kérdezek tőle valamit és legalább ötször visszakérdez, hogy mi? Nemértem! Na ilyenkor is. :/

Vagy ha elteszi a cuccaimat valami más helyre, mint ahol lenni szokott és még én vagyok a hibás, hogy nem találom sosem. Vagy hozzányúl a számítógépemhez és elront valamit rajta. Nem is tudja kezelni!

Nagybátyámnál meg olyankor amikor olyanokba szól bele amihez nincsen semmi köze.

Ilyen kis dogokon úgy felkapom a vizet... Mit tudnék csinálni? Mert egyébként nem írnám ezt ki, de félek, hogy egyszer nem tudom majd visszafogni magam és valami hülyeséget csinálok. :/

Tudnátok valahogy segíteni? Előre is köszi! :)

2011. szept. 29. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt olyan 15-18 éves koromban ilyen időszakom. Mély levegő és egy barát/barátnő:) Mozogj vagy ilyenek és próbáld meg poénra venni. Ha te is olyan 16-17 vagy akkor majd (remélhetőleg) kinövöd. Én is kinőttem mégis engem tartanak a legnagyobb hárpiának itthon, pedig egy rossz szavam sincs, csak ugyebár így lehet panaszkodni a rokonoknak:/ Na mind1, sok sikert:)
2011. szept. 29. 20:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Csak néha eléggé aggódom, hogy tényleg eluralkodik rajtam vagy valami... ://
2011. szept. 29. 20:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát, ha már nagyon durvának érzed kérdezz meg egy dokit. De legalább felismered és ez jó, mert gondolom észre is veszed ha már nem lehet veled bírni:) Bár nem hinném, szerintem csak a fiatalkorral járó kisebb hormonváltozások miatt van. Biztos el fog múlni. Hány éves vagy?
2011. szept. 29. 21:59
 4/4 A kérdező kommentje:
13/l vagyok. Tudom hogy még azt fogjátok mondani, hogy kicsi vagyok stb., de attól még aggódom. :)
2011. szept. 30. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!