Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Valaki ajánlana egy erős...

Valaki ajánlana egy erős gátlásoldó gyógyszert?

Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 22:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy te legalább segítesz:) amúgy te hány éves vagy?
2011. szept. 27. 23:28
 12/21 anonim ***** válasza:

Szívesen:) Átérzem a helyzeted, mert én is benne voltam sajnos. De tényleg ezt vésd jól a fejedbe: ugyanolyan emberek, mint te.

22F:D

2011. szept. 27. 23:33
 13/21 anonim ***** válasza:
7%

A Biblia is segíthet, de ha nem akarod, nem kell.

Egyébként én annyi éves koromban mint Te közelében nem voltam annak hogy egyáltalán szóba álljak lányokkal, de nem is reménykedtem, mert teljesen reménytelen volt. De mindegy.

2011. szept. 28. 00:55
 14/21 anonim ***** válasza:
Erre a problémára szerintem gyógyszer nem fog megaoldást nyújtani. Próbálkozz, minél több ilyen helyzetben veszel részt, egy idő után annál jobban fog menni. Tudom, hogy nehéz, de ezt csakis te oldhatod meg.
2011. szept. 28. 11:27
 15/21 anonim válasza:
43%
nem hiszem hogy létezik gátlásoldó gyógyszer...legalábbis nem legális...de a fű asszem elég gátlásoldó xd
2012. jún. 10. 15:40
 16/21 anonim válasza:
54%

Pedig szerintem a 18-25 éves lányokkal elég könnyű ismerkedni, és lefeküdni velük.

nehezebb a helyzet ha az ember komoly kapcsolatot akar.

Önfejlesztő könyveket is ajánlanék

(Keith Elis : csoda lámpa) vagy pl Brian Tracy Főnix szemináriumát.

Előbb szedd rendbe az életed és a csajozás is menni fog ;)

S.

2012. jún. 13. 19:19
 17/21 anonim ***** válasza:
54%
extasy
2012. jún. 13. 20:00
 18/21 anonim ***** válasza:
11%
VAN rá gyógyszer. És igen az ecstasy is pont ilyen. Régen gyógyszer is volt csak kell 1-1 hét szünet a tabletták között ezért nem vált be.
2012. jún. 13. 23:18
 19/21 anonim válasza:

APODEPI!!

Nagyon jó! Pszihiater irja fel! De ez tenyleg nagyon jó! Anti depresszans,nem szabad tulzasba vinni! Napi1 vagy ahogy az orvos mondja! de menj el egy orvoshoz! Pszihiaterhez'

2015. nov. 25. 15:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, én meg arra reagáltam mindig elzárkózással amikor ilyen mesterséges hangulatú szövegekkel szólítottak csak úgy le az utcán, és lehet amúgy egy tök jó fej volt, csak valakitől azt hallotta így lehet ismerkedni, én meg csak tovább rontottam rajta. De nekem meg ettől volt szorongásom, meg több lányismerősöm akikkel beszéltem ilyenekről zavarta az ilyen.
2023. okt. 9. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!