Hogy tudom az orromat kidugítani?
Én pár éve hónapokig kínlódtam ilyennel. Volt olyan nagyokos, akinek az ide írt kérdésemre a válasza csupa nagy betűvel és kiritkítva az volt, hogy
O R V O S !
Kössz, ettől okosabb lettem... -,-
Ha nem akarsz egyből orvoshoz rohanni, azért vannak házipraktikák is.
Sós vizet csöpögtess bele, csíp ugyan, de lelohasztja a nyálkahártya duzzanatát.
Az orrcseppek is jók, bár állítólag károsak, nekem maradandó bajom nem lett tőlük.
Ami végérvényesen kihozott az orrdugulásból az a Bee Pollen nevű táplálékkiegészítő. Elkezdtem szedni, kb egy hétre rá éreztem, hogy szűnik a dugulás. Rendszeresen szedem és nem jött vissza. Ha kihagyom, akkor kezdem újra érezni.
Plusz sok multivitamint melléje.
Javaslataim: Bee Pollen: naturvitamin.
Multit: "jó közérzet" illetve a TWINLAB Daily one vagy a Scitec-nek is van ilyen multis csomagja. De a bee pollent ne hagyd ki. EZek természetesebb megoldások, mint amit az
O R V O S
akart: leégetni az orrkagylómból, meg antihisztaminnal tömni. Akkor inkább a táplálékkiegészítők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!