Meg voltam fázva, még mindíg sokat fújom az orromat, de szombatig el kéne múlnia az orrom alatti pirosságnak. Mit kenjek rá amitől elmulik?
Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 15:36
1/5 anonim válasza:
Körömvirág krémet/balzsamot, és kenjed minél gyakrabban. Ha otthon vagy, kenheted akár minden második orrfújás után is. A körömvirág nagyon jó gyulladáscsökkentő, és nem lesz száraz az orrod.
De jó rá a lanolinos babatestápoló, vagy babapopsi kenőcs is. Ez hülyén hangzik, de így van.
2/5 anonim válasza:
Gyógyszertárban lehet panthenolt kapni, az is jó lehet! De pl. nekem bejött a Manhatten márkájú mézes körömágyápoló balzsam is, csak azt asszem már nemigen lehet kapni. :(
3/5 anonim válasza:
Jaja, boraxos babapopsikrém. Tényleg nem vicc! Nekem is mindig használ. Én a számra is ezt kenem, ha nagyon ki van száradva. :))
4/5 anonim válasza:
Éjszakára kend be Neogranormon-nal.Napközben kézkrémmel/testápolóval/arckrémmel valamivel ami hidratál.
5/5 anonim válasza:
Kék dobozos Nivea krémet javaslom,vagy a körömvirágkrémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!