Ez influenza, vagy valami más vírus, ugye?
Vasárnap kezdődött. A tünetek:
torokfájás: vasárnap reggeltől, aznap este és hétfőn egész nap nagyon (aludni is alig tudtam tőle), kedd óta enyhül;
rossz közérzet (fejfájás, arcfájás, fogfájás): főleg hétfőn és kedden, hullámzó;
láz: nem volt szerintem, nem éreztem súlyosnak, szerda (ma) délelőtt mértem 36,9-et;
tüsszögés, orrfolyás: kedd óta egyre jobban;
mandulák fájnak: szerda reggel óta;
száraz köhögés: kedd óta;
izom- és végtagfájdalom: nincs;
torokpír: van, hétfő óta enyhül.
Aspirin C-t szedtem, öblögettem sós vízzel, cserszömörcés fertőtlenítővel, szopogattam mebucaint, ittam gyógyteákat.
Ha orvosit végeztem volna sem tudnám megmondani, a háziorvosod is onnan tudja megmondani, ha belenéz a torkodba. Ez bármi lehet, vírus, bakteriális fertőzés, vagy csak van egy lyukas fogad és mellé megfáztál.
De a kérdésedre válaszolva nem valószínű, hogy influenza mert nincs szezonja és magas lázad lenne.
Menj le az orvoshoz, mert ha ezek nem szedtek rendbe nem valószínű, hogy magadtól helyrerázódsz. Ha nem akarod, hogy kiírjon kisírod, hogy most nem hiányozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!