Érdemes beadatni az új influenza vírus (h1n1) elleni védőoltást?
Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 20:20
1/7 anonim válasza:
Én eddig sem adattam be az oltásokat,ezután sem fogom.Az egész csak azért van,hogy fogyjon az oltóanyag.Eddig is haltak meg influenzában emberek,most is fognak.De nem többen,mint az előző években.
2/7 anonim válasza:
nem érdemes! többet árt mint használ! ne adasd be!
3/7 anonim válasza:
Nem adatom be, sem magunknak, sem a babámnak! Mégha az orvos ajánlja neki akkor sem. Neked is ezt tanácsolom!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én nem adatom be magamnak az oltást!
2009. okt. 9. 21:11
5/7 anonim válasza:
Elégé megoszló vélemények vannak efelől. Még én se tudom eldönteni, hogy érdemes-e. Úgy tudom, hogy intenzív osztályokon be kell oltani a betegeket. Tehát ezek szerint legyengült betegeket érdemesebb, az egészségeseket talán kevésbé.
6/7 anonim válasza:
Leginkább a legyengült immunrendszerű embereknek szükséges az oltás,ha Te egészséges vagy akkor sztem felesleges!Én se fogom beolatatni magam az tuti!!
7/7 anonim válasza:
Jogilag ajánlani kell, orvosilag meg nem az a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!