Mit tegyek ez ellen?
Este és reggel szoktam fürdeni dezodorokat is használok és ízadás elleni sza-rokat meg minden és sokszor úgy érzem meg volt már 1-2 megjegyzés hogy büdös vagyok ez mi válthatja ki minden órába azért nem zuhanyozhatok
ui: hülyeségeket ne írjatok lécci vagy ha írok akór nagyon jó legyen :)

Lehet, hogy direkt cikiznek, vagy a dezodorok,amelyeket vàsàrolsz nem jó minõségûek..
En is jàrtam màr igy, hogy sajàt magamon érzem, mert nem jó amit vettem.

"sza-rokat"! Ne vidd tulzasba, ne keverd, s ne legyenek erosek, mivel ezek keverve mar valoban budosek!
Az izzadasgatlo valoban fontos, de hasznalhatsz pudert is, a dezodor helyett, de akkor mar mast ne hasznalj!

De ha saját magán is érzi?
Lehet csak nem sikerült hatásos dezodort találni magadnak, én Solutio Antisudoricat használok, és elég jó(patikákban kapható, és olcsó).
Még egészségügyi problémák miatt is lehet erős a testszag vagy megváltozhat, ennek hormonális okai lehetnek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!