Túl gyorsan ver a szivem ettől néha úgy érzem magam mintha vizsga drukk lenne bennem, olyan általános nyugtalan állapothoz hasonlítanám. Mi okozhatja és van -e valamilyen gyógynövény készítmény ami segíthetne?
Figyelt kérdés
2008. márc. 9. 11:01
1/3 anonim válasza:
szerintem ezzel mihamarabb el kellen menned orvoshoz, mert ez nem normális dolog, szívritmuszavar. Ebből komolyabb gondjaid is lehetnek, szóval egyenlőre hagyd a gyógynövényeket.
2/3 anonim válasza:
A normális szívverés 65-80/min. Ha a pulzus 100/min feletti, akkor beszélünk tachycardia-ról. (magas pulzusszám) Én egy 20 éves lány vagyok, tavaly nekem is hasonló problémáim voltak, nagyon magas pulzusszámom volt (160/min) emellett ritmuszavar. Kiderült,hogy a gyors szívverésemet egy plussz ideg okozta a szívemben. Ezért szívkatéterezést csináltak, és elégették azt a felesleges ideget. Ez úgy zajlott,hogy a combomnál egy nagyobb artérián keresztül felvezettek 4 katétert,a szívem felöntötték kontrasztanyaggal,hogy a monitoron jól látható legyen,ezután a katétereken keresztül drótot vezettek fel,amivel elégették az ideget. 1 napig voltam csak kórházban,és 1 hónapig gyógyszert kellett szednem utána. Azóta a szívverésem 70-75/min körül mozog. Bár, ritmuszavarom most is van, de azt mondták,hogy nőknek amúgy is szokott lenni. De feltétlenül menj el kardiológushoz,nem lehet tudni,hogy nálad mi áll fennt.
3/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen tünetem volt , de nekem az idegesség okozta.Engem depresszióval és pánikbetegséggel kezeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!