Szédülésre valami gyógyhatású készítmény?
Esetleg bilobil tabletta?
Az a problémám, hogy most táncot tanulok, és vannak benne forgások(nem sok de az is épp elég.) Én valahogy kevésbé bírom az ilyet mint a többiek, már egy forgástól is szédülök, és megkell állnom néhány másodpercre, hirtelen azt sem tudom hol vagyok. Mivel lehetne ezt csökkenteni?
17/L
Köszönöm a választ, majd kipróbálom!
Tudom, hogy ez egy természetes dolog, de nekem sokkal erősebb szerintem mint a többieknek. Mások pörögnek egyet, mintha misem történt volna, én meg fogom a fejemet. Mindegy valahogy csak túlélem azt a szalagavatót.
Lehet, hogy az is közre játszhat, hogy körülbelül 14éve volt egy bakteriális agyhártyagyulladásom, illetve, hogy lumbáltak is ebből kifolyólag, amit elrontottak az orvosok, mert egyből lumbálás után vittek tovább a vizsgálatokra, nem mondták, hogy nem szabad mozogni. Migrénes fejfájásom is van gyakran. Nem tudom, hogy ez a betegség mennyire befolyásolja a szédülést, lehet, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!