10 km gyaloglástól miért dagadt be a bal kezem?
Tegnap kénytelen voltam legyalogolni 10 km-t, mert nem volt busz. 2 óra alatt le is nyomtam, azzal nem volt gond, meg gyalogolni is szeretek, bár ennyit azért nem szoktam. Kb az út fele esett jól, a második felében már eléggé erőltetve mentem. Felvettem egy ritmust, abban haladtam, és egyszer sem álltam meg, mert tudtam, hogyha megállok, akkor sose csinálom meg. Ráadásul azért kellett nyomni ennyire, mert időre mentem. Kb az utolsó 3 km-en már duplájára dagadt a bal kézfejem, felemelni sem volt kényelmes, mert húzódott a duzzanattól, csak lógattam magam mellett. A jobb kezemmel nem volt gond. Az utolsó km-en nagyon szédültem. Itthon már lelohadt a duzzanat, a szédülés is elmúlt estére, ma reggel viszont megint be volt dagadva a bal kezem, és egy kicsit még most is duzzadt. A szívemmel sose volt olyan gondom, amiről tudnék. Mitől lehet ez, hiszen már máskor is gyalogoltam 2-3 km-t, nem volt ez nekem probléma.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!