Csomót érzek az alkaromon, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Kb 0,5 mm-es és kettő van belőle a bőröm alatt, mozgatható és semmilyen színe nincs, nem is fáj!Olyanok mint egy kicsi golyók és az alkarom belső felén van! Mi lehet ez? Tudom doki...de ti szerintetek?2009. ápr. 19. 21:01
2/7 A kérdező kommentje:
én már azt hittem rák! ugye nem az?
2009. ápr. 19. 21:22
3/7 anonim válasza:
Pl. zsírcsomó (zsírnadanat). Az jóindulatú, de nem árt megnézetni. Meg biztos sok más is lehet.
4/7 anonim válasza:
mármint zsírdaganat... bocsi, már félregépelek
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. máj. 1. 21:45
6/7 anonim válasza:
Az csak nyirokcsomó. Picit megduzzadt. Akármitől lehet, pl. valamilyen betegség után. Nekem pl. sajna rendszeresen van, mert a tenyerem csupa ekcéma mindenféle vegyszertől, és a sérüléseken bejuthat ilyen-olyan baci, ami ellen a szervezet így (is) védekezik. Doki mondta nekem is.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtál, voltam dokinál és gangion vagy mi a fene! Hajlamom van rá és még lehet több is, ha zavar kivetethetem azt mondta, de nem szükséges!
2009. okt. 4. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!