Bikinivonalon nagy csomót találtam? Daganat? Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Ma a bikinivonalamon találtam egy kb cseresznye nagyságú csomót.Nem nagyon szoktam mostanában szőrteleníteni,ezért nem tudom,mióta lehet ott.A bőrt felfelé kicsit meghúztam,és a csomó is tolódott el a bőrrel.
Mi lehet ez?Volt már valakinek?
2011. febr. 12. 21:12
1/4 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj, várj 2-3 pár napot, és ha nem múlik el, menj bőrgyógyászhoz. Inkább valami gyulladásra gondolnék, szerintem kb. kizárt, hogy daganat, de nem vagyok orvos.
2/4 anonim válasza:
Menj el orvoshoz. A daganatnak nem annyiból áll a diagnosztizálása, hogy érzel egy csomót.
Mi nem látunk beléd. Majd az orvos megvizsgál.
3/4 anonim válasza:
Volt ilyen már nekem is,bár én gyantázom ott és az szőrtüsző gyulladás volt.Nem nagyon akart múlni.Addig addig nyomkodtam míg ki nem fakadt.Ma már hűlt helye van.Nem volt kellemes,de muszáj volt :S
4/4 anonim válasza:
Nem biztos, hogy tanácsos nyomkodni. Barátnőm 2x is a műtőben kötött ki egy ilyen miatt.
Először mutasd meg dokinak, utána nyomkodd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!