Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Segítene valaki? Nagyon fontos!

Segítene valaki? Nagyon fontos!

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok 160cm és 40kg. Szeretnék hízni, de nem megy. Az egészségemmel nincs gond.
2011. aug. 28. 21:14
 1/6 anonim válasza:
Egyel tobbet!
2011. aug. 28. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Sztem meg nem fontos mivel egészséges vagy! idővel vsznű hízni fogsz pár kg-ot :)
2011. aug. 28. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 36 éves vagyok, 163 cm, 45 kg. Genetika. Ne legyen ennél nagyobb bajunk. Még most is vígan felvehetek miniszoknyát pl., és letagadhatok 10 évet. :)
2011. aug. 28. 21:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is küzdöttem ilyen problémával, kb. ezek voltak az arányaim a te korodban és nagyon zavart. Most sem vagyok arányos teljesen alkatilag 26 évesen, de ahogy teltek az évek formásodtam, nőiesedtem. Veled is ez fog történni szerintem, mert hasonló alkatúnak tűnsz. Türelem. Örülhetsz előre, hogy nagy valószinűséggel felnőtt korodban nem kell fogyókúrákkal kinoznod magad. Esetleg ajánlanám, hogy egyél sok foghagymát, mert farkasétvágyat csinál. Hátha igy felszökik rád pár kiló :)
2011. aug. 28. 21:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 29. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Bár még 10 kiló rád férne, de így sem vagy vészesen sovány.
2011. aug. 30. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!