Elvinnéd a 20 hónapos gyermeket ügyeletre?
múlt hét csütörtök éjjel kezdődött, hogy dörzsölte a szemét, orrát, nem tudott aludni. Semmi egyéb tünet. Hétfőn voltunk gyerekorvosnál, allergia, írt fel szemcseppet és egy antihisztaminos folyadékot. Azt mondta, ha 3 nap alatt nem múlik, vigyük szemészetre. Valamivel jobb lett a helyzet, ám hiába mentünk szemészetre, nem volt rendelés szabi miatt. Legközelebb jövő kedden lesz, itt más szemész nincs. Tegnap éjjel megint nyugtalan volt, folyamatosan dörzsölte a szemét, ami nagyon csúnya volt már neki. Kapott éjjel is szemcseppet, és utána el tudott aludni.Reggel amikor felébredt, szebb volt a szeme, csöppentettem neki. Ám ahogy telik az idő 2 cseppentés között, egyre csúnyább neki. Most ebédkor is cseppentettem, és még rondább lett neki utána. Gyerekorvos is csak hétfőn lesz.
Érdemes ilyennel ügyeletre menni? Tudnak valamit javasolni? Anyum szerint nem, mert allergiás eredetű...
Gyerekorvos hétfő délután lesz, és tényleg csúnya a fiam szeme.
(A tesójának és nekünk semmi bajunk.)
Neked is egészségedre, biztos megkönnyebbültél, hogy mindkét válaszodban csak támadni tudtál.
Elnézést, hogy egyáltalán kérdezni mertem, azt hittem, ez az oldal arra való. Nem azt kérdeztem, mi a baja a gyereknek, mondjátok már meg, hanem azt, hogy elvinnétek, vagy nem. Ugyanis az ügyelet sem helyben van, hanem másik városban.
Kész, végeztem, többször nem fogok itt semmit kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!