Mi van a karommal? (Többi lent)
Figyelt kérdés
A bal karom fáj. Nem is igazán fáj, csak kellemetlen, nem olyan, mintha zsibbadna, legalábbis nem ilyennek érzem a zsibbadást (Nem olyan, mintha tűvel szurkálnák) inkább belülről érzem, Nem erős, fájdalomszint kb. olyan, mint a kezdődő fejfájásnál. Kb 2 órája kezdődött, de amikor magam mellett van, nincs függőlegesen fent vagy lent, akkor jó. Lehet, hogy csak azért, mert nem mozgatom rendesen?
Most, amikor fürödtem, kipróbáltam, engedtem rá egy kis melegebb vizet, akkor kb 5 percig jó volt.
Egyébként túlsúlyos, jobbkezes, 18/F vagyok
2011. aug. 26. 21:33
1/2 anonim válasza:
Ha valóban túlsúlyos vagy, akkor el kéne menned egy kivizsgálásra, mert könnyen lehet, hogy refluxod van, tehát a gyomor záróizma elernyedt és a gyomorsav visszaáramlik a nyelőcsövön. Ez általában szívrohamhoz hasonló tüneteket és érzést vált ki és mivel neked a bal karod zsibbad, eléggé elképzelhető ez a dolog. De ez csak egy nézőpont és csak saját tapasztalat alapján írom. Ha nem múlik el, mindenképpen menj el orvoshoz!
2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi volt, mára semmilyen jele nem volt ennek.
Köszönöm a választ! :)
2011. aug. 27. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!