Asztmásnak milyen sportot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Futás,bicikli mehet? És télen?2011. aug. 24. 15:04
1/5 anonim válasza:
Nekem az úszást ajánlotta az orvos
2/5 anonim válasza:
bár nem vagyok érintett, de az hallottam, hogy az úszás kifejezetten jót tesz
3/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen...de azért a futást,meg a biciklit lehet?
2011. aug. 24. 15:29
5/5 anonim válasza:
Önmagában az asztma nem zárja ki teljesen a futás, biciklizés lehetőségét. Megfelelő gyógyszerbeállítás mellett ki lehet próbálni, de meg kell beszélni az orvossal a részleteket (egyáltalán olyan-e a betegség súlyossága, hogy szóba jön állóképességi sport, milyen gyógyszerelés kell kiegészítésként, milyen gyógyszert vigyen el magával az ember edzésre). Én is asztmás vagyok, de simán biciklizek napi 20km-t a szabadban télen-nyáron (viszonylag enyhe a betegségem, és viszem magammal a Ventolint). Mivel nincs két egyforma beteg, nem mondhatom ismeretlenül, hogy "persze, csináld", de szerintem jó eséllyel meg lehet oldani. Beszélj az orvosoddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!