Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek, hogy napközben...

Mit tegyek, hogy napközben "fitt" legyek?

Figyelt kérdés

Pl. ma reggel még le is tusoltam jó hideg vízzel, de az is csak 1-2 óráig volt elég, aztán ugyanolyan fáradt voltam és gyengének éreztem magam :S

Nincs mondjuk valami reggeli torna, amitől nem érzem gyengének magam napközben? (A vérnyomásom egyébként elég alacsony, ha ez számít)

2011. aug. 24. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
igyál kávét
2011. aug. 24. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyen melegben senki sem fitt,ha ez megnyugtat.
2011. aug. 24. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
ez rímelt dikk:D
2011. aug. 24. 12:46
 4/5 A kérdező kommentje:

és kávén kívül semmivel sem megoldható? :S idegesít.

amúgy nemszándékosan csináltam így h rímeljen... biztos egy költő veszett el bennem :P

2011. aug. 24. 15:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is alacsony a vérnyomásom, ma reggel 92/60 volt.

alig élek:) Van 2 kisgyerekem, még ők sem tudják feljebb vinni a nyomásomat. Ez a meleg meg még rá is tesz a fittelenségemre:(

Kávé helyett jó még a kóla, csoki. De kólát délután már ne igyál, mert akkor éjjel nem alszol:)

Én a kávé szagától is rosszul vagyok amúgy, nemhogy megigyam:) A patikus azzal vigasztalt, örüljek neki, az alacsony nyomásúak hosszabb életűek.

2011. aug. 27. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!